Üdvözöljük!

Hévíz Magyarország legismertebb fürdővárosa és gyógyfürdője a Balaton észak-nyugati csücskétől mindössze 6 km-re található. Az itt felszínre törő termálvíz gyógyító erejét már a római időktől ismerik és használják.

Az egyedülálló hévízi tó Európa legnagyobb, 4,7 ha területű gyógytava amelyet bővízű, földalatti források táplálnak. A tó vízhőmérséklete nyáron 33-34 oC , de télen sem süllyed 26 oC alá, így a regenerálódást vagy gyógyulást keresők bármelyik évszakban, csodálatos környezetben élvezhetik a meleg forrás gyógyító erejét.

A hévízi szálláskínálatból környezetükkel, tágasságukkal és igényes berendezésükkel egyaránt kiemelkednek a Római lakóparkban található "Vita" üdülő lakások. Különösen a hosszabb időre érkező vendégek és családok figyelmébe ajánljuk az egy hálószobás, 50 m2 feletti alapterületű, saját terasszal rendekezö tágas lakásokat, amelyek 2-4 fő számára nyújtanak kényelmes és otthonos, önellátó szálláslehetőséget. A teljesen zárt privát területen belül, amely a távirányítóval működő kapun át csak a lakók illetve vendégek számára megközelíthető bőséges parkolóhely is rendelkezésre áll.

  ©2002 Vita Apartments